Луцьку школу перейменували на честь афроамериканця, який загинув під час арешту. ФОТО

3
-2
Луцьку школу перейменували на честь афроамериканця, який загинув під час арешту. ФОТО
У Луцьку школу №5 перейменували на честь афроамериканця, який загинув під час арешту.

Про це повідомляє телеграм-канал 12 канал.

Назву школи перейменували на «Гугл-мапах». Відтепер луцька школа №5 носить назву Джорджа Флойда. Хто і навіщо змінив назву установи на картах - невідомо.

Джордж Флойд - афроамериканець, який загинув під час арешту. Масові протести у відповідь на його смерть і насильство поліції над темношкірими швидко поширилися на території США і деяких інших країн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, а яке відношення має отой "афроамериканець" до Луцької школи? Він даже про існування такого міста не знав. У нас що своїх видатних особистостей немає, які щось для держави зробили?
Відповісти
Гангста репу переслухались.
Пішли до Снуп Дога курнули косяка і давай black guerilla family впроваджувати в окремо взятій школі. Видно там чорношкірих ображають. Сумнівний герой для наслідування: вів неправильний спосіб життя, так і закінчив.
Відповісти
ви б статтю прочитали,перед тим,як коментувати...В гугл картах перейменували,а не офіційно.Почуття гумору у когось таке дивне,хоча,особисто мені,сподобалось...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні