Поховав батька і відразу застрелив свою дружину: затримали 45-річного фермера

0
-7
Поховав батька і відразу застрелив свою дружину: затримали 45-річного фермера
На Полтавщині фермер застрелив власну дружину.

Про це пишуть Факти.

45-річний фермер Олег у день похорону свого батька із мисливської рушниці застрелив 29-річну дружину Євгенію.

“Загинула жінка 1992 року. Причиною смерті є вогнепальне поранення”, – повідомив керівник відділення Миргородського райуправління поліції Геннадій В’юн.

Як відомо, фермер багато працював у полі, був не конфліктним. Вбивство Євгенії для знайомих родини стало страшним шоком.

“Весь час у полі. Весь час бачив його, що сів у трактор і поїхав. Весь час приїхав-поїхав, приїхав-поїхав. Багато, багато він працював. З негативної сторони я не можу нічого сказати. Не було жодних скандалів. Жили вони нормально, мирно. Як звичайні люди, як звичайна сім’я”, – розповіли сусіди фермера.

За повідомленням поліції, рушниця належала батьку Олега.

“Зараз розглядається версія, що вбивство скоїли з рушниці, яка раніше належала померлому батькові. Фігурант завчасно її не перереєстрував і не здав до органів поліції”, – зазначив керівник відділення Миргородського райуправління поліції Геннадій В’юн.

Чоловік затриманий. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою.

Обставини та мотиви злочину встановлюються в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками - умисне вбивство. У разі визнання вини судом підозрюваному може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні