Ідеальна різниця у віці для міцних відносин

2
8
Ідеальна різниця у віці для міцних відносин
Вчені з університету Еморі в Атланті провели дослідження та математично розрахували ідеальну різницю у віці, яка збільшує шанси людей на більш стабільні та довгострокові відносини.

Про це пише GSMinfo.

Різниця у віці до 5 років

Дослідники вказали, що ризик розставання для пар з різницею віком до 5 років становить від 18 до 20%.

Зазвичай до основних проблем в відношенні з такою різницею у віці дослідники відносять: занадто швидкий розвиток таких відносин (на емоціях) і фінансові проблеми (чим молодша і близька за віком, тим важче їх фінансові результати), що нерідко виливається в скандали, а потім призводить до розлучення.

Різниця у віці понад 10 років

Якщо різниця у віці у одного з людей у ​​парі становить більше 10 років, то ризик розвалу таких відносин або шлюбу різко зростає до 30%.

У цьому віковому діапазоні часто відбуваються сильніші розчарування, сварки, порушення міжособистісних відносин та проблеми, пов’язані з дітьми, що ведуть до розлучення.

Різниця у віці понад 20 років

Для пар із різницею віку від 20 і більше років прогнози справді негативні, бо ризик розставання з погляду дослідників становить аж 95%.

Такий відсоток походить з кількох негативних пунктів: негативна суспільна реакція, несхвалення сім’ї та близьких, сильна різниця в інтересах, а також можливі проблеми зі здоров’ям старшого партнера.

Ідеальна різниця

Дослідження показали, що різниця у віці від 5 до 7 років забезпечує найбільш ідеальні та стабільні відносини (ризик розставання в такому випадку становить лише від 12 до 14% ). Так це теж досить високий ризик (цілих 14%), але вчені виявили, що саме ця різниця виявилася нижчою, ніж решта вікових відмінностей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все залежить від багатого жениха. Вийдеш за багатого то не важно скільки років різниця!!!!
Відповісти
Мене звати Марина Медведчук з Харкова, я хочу швидко розповісти світові, що існує справжнє онлайн-заклинання, яке є потужним і справжнім. Його звуть доктор Вава. Нещодавно він допоміг мені відновити стосунки з моїм чоловіком, який мене покинув. Коли я зв'язалася з доктором Вавою, він наклав на мене і мого чоловіка приворот, який сказав, що не має до мене нічого спільного, зателефонував мені і почав благати повернутися. Тепер він повернувся з такою любов’ю та турботою. Сьогодні я радий повідомити вам, що цей заклинатель має силу відновити розірвані стосунки. бо тепер я щаслива зі своїм чоловіком. Для всіх, хто читає цю статтю і потребує допомоги, Dr.Wava також може запропонувати будь-яку допомогу, наприклад, лікування всіх видів недуг, судові справи, періоди вагітності, духовний захист та багато іншого. Ви можете зв’язатися з ним за допомогою його електронної пошти drwava3@gmail.com або WhatsApp +12162022709 і Viber +12066713285 сприймайте все як належне, і це буде у вас забрано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні