У Луцьку за 176 мільйонів гривень оновлять спортивну школу. ФОТО

0
-1
У Луцьку за 176 мільйонів гривень оновлять спортивну школу. ФОТО
У Луцьку реконструюють будівлю Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волинської обласної ради, яка знаходиться на вулиці Шевченка 3, та добудують там спортивний зал для ігрових видів спорту.

Про це повідомляє Перший.

Також для харчування відвідувачів спортшколи хочуть облаштувати окреме приміщення. Також серед таких нових приміщень планується і облаштування прес-центру з усім медійним забезпеченням.

Очікувана вартість робіт – 176,24 млн грн. Закінчити будівництво та ремонт планують до кінця грудня 2023 року (за умови повного фінансування). Роботи виконуватимуть за державні та кошти місцевого бюджету.

Підрядник має передбачити проектом зміни розмірів поля для волейболу та гандболу. Крім того, планують встановити трибуни телескопічного типу (розсувні) та систему хронометрії, відео трансляцій (з окремою кімнатою обробки інформації). Підрядник має облаштувати систему вентиляції з кондиціонуванням, аудіо систему та необхідний набір приміщень для влаштування «допінг центру».

Крім того, переможець тендеру має спланувати приміщення пресцентру з необхідним набором аудіо та медійного обладнання, роздягальні з душовими, «тренерські кімнати» та комплекс заходів щодо «інклюзивного доступу».

Також проектом мають передбачити ремонт, заміну та влаштування нових покриттів ігрових майданчиків. На покрівлі підрядник має встановити сонячні батереї, та облаштувати приміщення «матері та малюка». Також планується приміщення для харчування відвідувачів (кафе, буфет тощо).

Крім того, підрядник має провести благоустрій території та облаштувати парковки для автомобілів відвідувачів, а також провести ремонт в існуючій будівлі ОДЮСШ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні