Мініборони Росії заявили, що 10 військових колон покинули анексований Крим

1
-2
Мініборони Росії заявили, що 10 військових колон покинули анексований Крим
У Міноборони Росії повідомили, що новий ешелон із військовою технікою підрозділів Південного військового округу залишив Крим після навчань.

Про це повідомляє Інтерфакс.

«Черговий ешелон з військовою технікою підрозділів Південного військового округу перетнув Кримський міст на шляху до ППД після завершення планових навчань. Підрозділи Південного військового округу, які завершили участь у тактичних навчаннях на полігонах Кримського півострова, здійснюють марші в пункти постійної дислокації залізничним транспортом», – повідомили у міністерстві.

Крим залишили близько десяти військових колон з великогабаритними, великоваговими та небезпечними вантажами. Ймовірно, після прибуття до пунктів постійної дислокації військові займуться обслуговуванням та підготовкою техніки до чергових етапів планової бойової підготовки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, перекинули до "ордло".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні