Лукашенко має намір визнати «ЛНР» і «ДНР» спільно з Росією

2
-6
Лукашенко має намір визнати «ЛНР» і «ДНР» спільно з Росією
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що Мінськ може визнати незалежність "ДНР" та "ЛНР", якщо це зробить Росія.

Про це пише БЕЛТА.

Лукашенко зазначив, що рішення щодо питання визнання псевдореспублік буде спільним із Росією, з огляду на "взаємовигідність".

"Ми домовимося з Путіним, як нам вчинити, щоб було краще для Росії та Білорусі. Але це буде спільне рішення", – сказав він.

Стосовно ж того, чи надасть Білорусь військову підтримку Росії, якщо Кремль вирішить допомагати "ДНР" та "ЛНР", Лукашенко відповів ствердно. За його словами, Білорусь надасть Росії і військову, і економічну підтримку.

"Україна завжди про це говорить: має бути мир на Донбасі. Добре, давайте встановимо цей мир, давайте робити в цьому напрямку кроки. Давайте не танцюватимемо під певних командирів, які сидять за океаном, а дивитимемося на українську землю, адже війна йде на території України. Я це говорив усім українським президентам, і найбільше Порошенку. І Зеленському: "Війна у тебе, що сьогодні розповідати, хто має рацію, хто винен. Треба зупинити війну, налагодити нормальне життя на Донбасі". І Путін (я передавав Порошенко) готовий допомогти у цьому. Вони цього не хочуть. Їм, напевно, краще, щоб хтось один одного лякав, а ще більше – воював", - наголосив Олександр Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Визнавайте. Санкції вам в поміч!
Відповісти
"Встановимо цей "світ"", google - перекладає, а журналісти не читаючи, публікують ((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні