Скандал на Олімпіаді: в української спортсменки виявили допінг

1
-2
Скандал на Олімпіаді: в української спортсменки виявили допінг
Українська бобслеїстка Лідія Гунько склала позитивний допінг-тест, повідомляє сайт Міжнародного агентства тестування (ITA). В аналізах 28-річної уродженки Івано-Франківська виявлено метаболіти дегідрохлорметілтестостерону. Ця речовина належить до групи андрогенних анаболічних стероїдів.

Про це пише OBOZREVATEL.

Зразок було взято 14 лютого 2022 року. Українка тимчасово відсторонена від усіх змагань до вирішення питання відповідно до правил WADA. Наша співвітчизниця може заперечити це у Спортивному арбітражному суді та запросити розкриття проби "Б".

Гунько стала першою бобслеїсткою в історії України, яка взяла участь в олімпійських змаганнях у жіночому монобобі.

Наша співвітчизниця після 1-го заїзду фінішувала 18-ю з відставанням від лідера трохи менш ніж у 2 секунди. Другий заїзд вона програла, поступившись 3,18 секунди. У підсумку вона фінішувала 20-ю із 20 учасників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як анаболік повпливає на швидість "боба"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні