--> Батько побив 8-річну доньку гребінцем, бо не зміг зробити зачіску | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батько побив 8-річну доньку гребінцем, бо не зміг зробити зачіску

0
-6
Батько побив 8-річну доньку гребінцем, бо не зміг зробити зачіску
На Житомирщині батько декілька разів вдарив 8-річну доньку гребінцем по голові та обличчю через те, що у нього не виходило зробити їй зачіску.

Про це повідомили у поліції.

На початку лютого вчителька Добринської гімназії помітила в однієї з учениць 2-го класу синці. Під час спілкування 8-річна дівчинка розповіла, що батько побив її гребінцем, коли намагався розчесати волосся. Вчителька відразу звернулась до правоохоронців.

Згодом з'ясувалося, що дівчинка живе лише з батьком, бо її матір позбавили батьківських прав.

"Під час перевірки обставин правоохоронці з’ясували, що матір дитини позбавлена батьківських прав і дівчинка виховується лише батьком. Того дня він збирав доньку до школи, але розлютився, коли не зміг впоратись із її зачіскою. У результаті чоловік декілька разів вдарив дівчинку гребінцем по голові та обличчю", - йдеться у повідомленні.

Судово-медична експертиза встановила, що отримані дитиною травми належать до легких тілесних ушкоджень. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом тітки.

Чоловіку загрожує штраф, громадські або виправні роботи. Наразі досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні