Купує речі собі, а не їй: як розпізнати чоловіка-нарциса

0
1
Купує речі собі, а не їй: як розпізнати чоловіка-нарциса
Якщо ви помічаєте ці ознаки у свого чоловіка, то пора задуматися, а чи потрібні вам стосунки з ним.

Про це повідомляє Між нами дівчатками.

Психологиня розповіла, що моделі поведінки чоловіка-нарциса можна відразу помітити.

Люблю себе коханого

Нарциси, як правило, милується собою більше, ніж жінкою. Йому по суті все одно, хто з ним, красива жінка або “сіра мишка” — головне, щоб вона їм захоплювалася і слухала. Вважає себе чудовим, кращим і не упускає можливості всім про це повідомляти.

Це мені і ще раз мені

Чоловік-нарцис може не звертати уваги на зовнішність своєї партнерки. У той же час, він купує речі собі, а не їй. Жінка для нього не в пріоритеті. Він ніколи не буде її прикрашати.

Любить компліменти і лестощі

Такого чоловіка напружує, коли на нього не звертають уваги. Особливо, якщо це люди, які йому небайдужі або вигідні. Гіпертрофовано доглядає за собою і, як правило, веде здоровий спосіб життя.

Гра в одні ворота

У сексуальному плані нарцис прагне сам отримувати задоволення. У нього немає потреби показувати жінці, що він гарний у ліжку. Йому тільки треба, щоб жінка задовольняла його.

Підробка фактів

Багато нарцисів соромляться своїх батьків або походження. Вони прагнуть змінити прізвище, “підробляють” факти про своє місце народження. Вони неколективні, хоча і реалізовують себе найчастіше в творчих професіях: художники, журналісти, політики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні