Начальник поліції вимагав хабар за відпустку

0
6
Начальник поліції вимагав хабар за відпустку
На Тернопільщині викрито начальника відділення поліції, котрий вимагав у підлеглого кошти за можливість піти у відпустку.

Про це повідомляє 20 хвилин.

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури повідомили про підозру виконувачу обов’язків начальника одного з відділень поліції ГУНП в Тернопільській області в одержанні від підлеглого неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За версією слідства, керівник відділення поліції пообіцяв дільничному офіцеру за 6 тис грн (орієнтовно це половина суми місячної зарплатні дільничного) вплинути на рішення про надання йому відпустки. Правоохоронці зафіксували факт передачі вищевказаних коштів керівнику відділення.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні