Шуфрич і Бутусов побилися в прямому ефірі “Свободи слова Савіка Шустера”. ВІДЕО

1
-4
Шуфрич і Бутусов побилися в прямому ефірі “Свободи слова Савіка Шустера”. ВІДЕО
Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов побилися в прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Про це стало відомо з ефіру "Свободи слова".

Відомо, що Бутусов, який сидів поряд із Шуфричем, ударив політика по обличчю. Після цього між спікерами зав'язалася бійка, а інші гості намагалися їх розборонити.

"Дуже шкода, що в такий важкий момент наш народ, усі люди, хто захищають нашу країну, змушені дивитися в ефірі ці ганебні вислови цих двох зрадників (Шустера та Мураєва – ред.)", - заявив Бутусов.

Перед цим Шуфрич заявив, що фракція ОПЗЖ — друга у парламенті й "за нею стоять українці". Після цього Бутусов сказав, що народні депутати від ОПЗЖ "втекли за кордон", назвав Шуфрича зрадником і заявив, що той разом із лідером партії НАШІ Євгенієм Мураєвим розповсюджують російські наративи, тоді як на Донбасі триває ескалація.

Крім цього, Бутусов попросив не давати слова цим двом політикам, бо вони розповсюджують російські наративи. Однак Шустер відповів, що "зрадник чи ні – нехай встановлює суд".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно оту прокремлівську шоблу пора знищити! Занадто вже терпляча нація -українці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні