Відома українська співачка повідомила коли відбудеться її весілля

0
-4
Відома українська співачка повідомила коли відбудеться її весілля
Українська актриса, співачка і блогер Анна Трінчер розповіла, коли відбудеться її весілля з блогером Олександром Волошиним.

Про це пише Уніан.

“Ми планували весілля цього літа, в серпні, але у нас вже намічається купа справ і проєктів, тому, швидше за все, перенесемо або на осінь, або на наступний рік. Подивимося, як вийде. Ми не поспішаємо, у нас є час накопичити грошей і спланувати все максимально круто. Весілля – один раз в житті, і хочеться зробити його неймовірним“, – сказала Трінчер.

Також зірка поділилася і іншими “наполеонівськими” планами на найближчий рік.

“У мене цілі діляться на матеріальні і духовні. Що стосується матеріальних, то це – досягти мітки в 5 млн підписників в Instagram, набрати мільйон переглядів в сторіс, побачити 10 своїх треків в топ-чартах Apple і Spotify, отримати по 10 млн переглядів в кліпах, досягти певного заробітку. До духовних цілей я додала пізнати себе, вирішити свої дитячі травми, продовжити роботу з коучем по емоційному інтелекту, прочитати певну кількість книг і почати повністю правильно харчуватися“, – додала Аня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні