--> Не відходять від спідниці: чоловіки по знаку Зодіаку, які потребують постійної опіки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не відходять від спідниці: чоловіки по знаку Зодіаку, які потребують постійної опіки

0
4
Не відходять від спідниці: чоловіки по знаку Зодіаку, які потребують постійної опіки
Якщо говорити про чоловіків, деякі з них відрізняються більшою кількістю слабкостей, ніж дівчата.

Про це пише Хочу.

Телець

Найголовніша проблема даного знака – невміння відмовити своїм же бажанням. Часто навіть наймудріші та найрозважливіші Тельці не можуть встояти перед такими спокусами як смачна їжа, брендовий одяг, техніка. Такий чоловік – абсолютний споживач, він буде радий, якщо його дружина відмовить собі в чомусь заради комфорту цього представника. Крім того, ці Зодіаки не можуть похвалитися щедрістю та красивими залицяннями. Якщо ви отримали від нього дорогий подарунок, простим "дякую" не відбудетеся!

Риби

Риби - брутальні на вигляд, але зовсім не пристосовані до життя та самостійних рішень. Вони не відрізняються витривалістю, твердістю духу, міцним імунітетом. Як стверджують фахівці, хлопці, які народилися навесні, дуже часто хворіють. З найменшого віку мами їх виходжували, годували пігулками і берегли від легкого подиху вітру. Їхній больовий поріг набагато вищий, ніж у всіх інших знаків.

Діва

Діви можуть бути жорсткими і жіночними одночасно. Вони нервозні, нетерплячі, недовірливі, проте слабохарактерними назвати цих представників теж не можна. Ці хлопці постійно шукають вади у всьому і не проти покритикувати оточуючих. Дані риси точно не роблять їх привабливими та сильними в очах дівчат. Не чекайте від цих чоловіків сміливості, експериментів, авантюр, ризику та непередбачуваних вчинків.

Терези

Астрологи характеризують Терезів як невпевнених у собі скигліїв і психованних ревнивців. Вони люблять ходити по магазинах, милуватися собою, не прагнуть брати на себе відповідальність і часто відчувають серйозний дискомфорт при прийнятті рішень. Чоловіки-Терези не пробачать вам успіху та популярності. Вони вимагатимуть від вас уваги, турботи та опіки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні