«Я налагодив виробництво без дряні»: чому волинський «Епікур» знімають з продажу

1
4
«Я налагодив виробництво без дряні»: чому волинський «Епікур» знімають з продажу
Відомий акціонер Володимир-Волинської птахофабрики Олексій Коваленко вирішив анулювати ліцензію на бренд «Епікур» та зняти з продажу продукцію під цією торговою маркою.

Про це повідомляє Latifundist.

«Знімаю свій «Епікур» із продажу. Інакше ваші ж гроші посилюють для вас загрозу війни! Питання у Михайлі Добкіні, який нещодавно став акціонером Володимир-Волинської птахофабрики. Тут до його появи під своєю ліцензією і зі своєю епі-командою я налагодив виробництво курятини без антибіотиків і всякої дряні для тм «Епікур», — написав акціонер на своїй фейсбук-сторінці.

Також у одному з інтерв'ю Коваленко розповів, що Добкін став одним з акціонерів птахофабрики два роки тому. Михайло разом з братом Дмитром успадкували частку в капіталі після смерті їх батька Марка Добкіна, який був одним з власників компанії. Наразі у Коваленку та його родині належить 34% частки компанії, по 33% — у родин братів Добкіних.

«З недавніх публікацій та звернення журналістів-розслідувачів знаю, що Добкін це вже не лише про токсичну риторику, а про злочинну співпрацю з ЛНР/Росією. Уже не слова, а справи. Настільки цинічні щодо України, що я негайно ставлю крапку на Володимир-Волинській птахофабриці по Епікуру. На цій же фабриці Добкін виробляє звичайний бренд — Чебатурочка. На нього я не впливаю, тут кожному голосуватиму своїм гаманцем», — зазначив Коваленко.

Також акціонер повідомив, що вже анулював ліцензію виробнику. Паралельно готує офіційні повідомлення торговим мережам про припинену ліцензію на «Епікур».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було б добре про це повідомити на якомусь чи на кількох центральних телеканалах, та закликати до подібних дій усіх притомних підприємців. Тоді стане відомо - скільки маємо "торгашів" в Україні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні