Приставив пістолет та вимагав віддати документи: деталі погроз волинському водієві

0
1
Приставив пістолет та вимагав віддати документи: деталі погроз волинському водієві
Волинські патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, який погрожував водію автомобіля предметом, схожим на пістолет.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Подія трапилася у суботу, близько 23-ї години. Патрульні отримали повідомлення про розбій від 38-річного заявника. Чоловік розповів, що перебував на одній з автозаправок у місті Ковелі, до нього підійшов невідомий чоловік та попросив підвезти до автостанції.

Коли ж заявник туди під’їхав, то громадянин приставив до його скроні пістолет і вимагав віддати документи та інші речі, а також продовжити рух. Заявнику вдалося втекти з автомобіля, а «пасажир» здійснив постріли.

Заявник описав кривдника та повідомив патрульним у якому напрямку, той побіг. Патрульні виявили та затримали чоловіка, який підходив під орієнтування, на вулиці Ветеранів.

Також охоронці порядку встановили особу 35-річного чоловіка та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Раніше Волинь24 писали про те, що на Волині попутник погрожував водієві пістолетом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні