Зеленський скликає термінове засідання Ради Нацбезпеки України: причина

7
2
Зеленський скликає термінове засідання Ради Нацбезпеки України: причина
Через наміри президента РФ Володимира Путіна 21 лютого оголосити рішення щодо визнання так званих Донецької та Луганської «народних республік» Володимир Зеленський скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони.

Про це повідомляє телеграм-канал ВСН.

Крім того, президент України провів термінові консультації з французьким візаві Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Російський телеканал «Росія-24» анонсував «найближчим часом звернення Володимира Путіна». Тему звернення поки не названо.

Ймовірно, звернення президента РФ стосуватиметься визнання терористичних угруповань «ДНР» та «ЛНР» незалежними державами, що може стати фактичним приводом для вторгнення в Україну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після того як "в **** клюнув смажений пєтух" воно заворушилося. А 2,5 роки спустив "коту під хвіст''!
Відповісти
Не 2,5роки,а 8 спустили нажратися не могли.Те що вкрали за ці роки,можна було золоті автомати армії придбати.
Відповісти
Не 2,5роки,а 8 спустили нажратися не могли.Те що вкрали за ці роки,можна було золоті автомати армії придбати.
Відповісти
Та коли ТИ вже здохнеш трикратно крадущий наші зароблені на старість пенсії ЗЕ-КЛОУН ніщєброд???Розуму забракло заробити собі а не красти чужі пенсії клоуне зеленське? Здохни з своїм хряком порошенком Зеленська С Y к а!!!
Відповісти
Я не антисеміт але за правду! Ворожа до українців брехлива трикратно крадуща пенсії і заощадження ощадбанку урср зеленська-порошенська-тимошенська жидівська Банда ще ні разу не зробила для Українського багато страждального народу нічого доброго і не зробить! А ви 73%-ні укроЛохи і далі наступаєте на тіїж жидівскі брехливі граблі й вибираєте тих самих ганебно-брешучих крадущих жидів і потім стогнете як бидло стоячи на колінах перед мерзенною брешучою жидвотою... бо вас вони вважають за продажнє бидло яке продається в прислугу за посади перед жидами проти пригноблених українців, а не за український народ! Пригадайте куди втікають поцріоти-жиди накравши по мільярду баксів яйценюк-гонтарева і т.д. то може ще прозрієте і втанете з колін, бо так і подохнете в ганьбі на колінах перед ворожою крадущою брехливою жидвотою!!!
Відповісти
Я клоун зеленський-зелупай долбой0б краду трикратно пенсії в пенсіонерів і чекаю кулю в лоба з хряком порошенком!
Відповісти
я трикратно крадуща пенсії зеленска гнида в маацквє іграль в лаптяхь на балалайкє і поєдал бляни с лопати зпівая бояришніком гоп-гоп хіля-гоп я зелупа долбой*б чекаю від народа кулювлоб!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні