Володарки цих імен набільш схильні до зрад

0
-1
Володарки цих імен набільш схильні до зрад
Психологи вважають що причина всіх зрад пояснюється бажанням людини сховатися від внутрішніх проблем.

Про це пише Ukr.Media.

Жанна

Жінки з цим ім'ям під час знайомства можуть здатися сором'язливими й несамостійними. Чоловіки, бачачи тендітну особу, бажають її огорнути увагою і турботою. Але перше враження буває оманливе. Ніжна зовні, але сильна всередині Жанна з усіх залицяльників вибере гідного, сильного духом і надійного чоловіка. Але і з ним може довго не пробути разом. Адже жага нового завжди бере гору.

Ангеліна

Добрі й відкриті жінки Ангеліни без жалю розірвуть відносини з близьким чоловіком, якщо той не виправдав їх очікувань, і відправляться шукати гідного. Причому вони можуть це почати робити, навіть перебуваючи в шлюбі, потай від чоловіка.

Ксенія

Власниці імені Ксенія на перший погляд здаються впевненими. Однак такими жінками керують саме їх комплекси. Травми дитинства змушують Ксюшу шукати романтичних пригод і збігати від одного чоловіка до іншого.

Анастасія

Анастасії звикли домагатися свого, незважаючи ні на які перешкоди. Про таких кажуть: "бачу мету, не бачу перешкод". Ці жінки глибоко переконані, що їх фізичні потреби повинні бути задоволені. Тому не варто дивуватися, якщо раптом в один прекрасний день Анастасія вирішить порушити клятву, дану в РАГСі.

Тетяна

Ці жінки по своїй натурі зовсім не гулящі. Навпаки, вони "за" стабільність і сталість. Єдине, що може спровокувати Тетяну на зраду — біль, заподіяний їй коханою людиною і сумніви у вірності партнера.

Дарина

Вольові, пристрасні, ці жінки люблять свободу. Дарини звикли домінувати у відносинах з партнером, а в іншому разі шукають зв'язок на стороні. Також нерідко такі дівчата втрачають почуття до обранця і відправляються на пошуки нового кавалера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні