Німеччина зупиняє «Північний потік-2»

0
9
Німеччина зупиняє «Північний потік-2»
Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про припинення сертифікації проєкту «Північний потік - 2», після того, як Росія визнала терористичні угрупування «Л/ДНР».

Про це повідомляє Європейська Правда.

У ході пресконференції сьогодні, 22 лютого, Канцлер засудив рішення президента РФ Володимира Путіна визнати «незалежність» угрупувань «Л/ДНР» та зазначив, що це серйозне порушення міжнародного права.

Він заявив, що своїми діями на сході України Путін порушує не лише Мінські домовленості, а й Статут ООН, який передбачає збереження територіальної цілісності та суверенітету держав.

«На цьому етапі, незважаючи на санкції, також важливо не допустити подальшої ескалації. Для Європи йде війна на сході. Такої катастрофи необхідно запобігти», – сказав Шольц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні