«СВІДОМІ» звернулись до нардепів з метою легалізації зброї

0
0
«СВІДОМІ» звернулись до нардепів з метою легалізації зброї
Громадянський Рух «СВІДОМІ» звернувся до Верховної ради України з пропозицією збільшити фінансування територіальної оборони й ухвалити закон про право на цивільну вогнепальну зброю.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова фракції Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер, пише Конкурент.

«Громадянський Рух «СВІДОМІ» вважає абсолютно неприйнятним рішення президента Російської Федерації про визнання «незалежності» так званих Л/ДНР і введення туди російських військ. Це є грубим порушення норм міжнародного права та повинно отримати належну оцінку міжнародної спільноти.

Ми ніколи не погодимося на порушення територіальної цілісності України! На цих позиціях ми стояли під час анексії Криму, на цих позиціях ми стоїмо і зараз. Сьогодні Путін докладає усіх зусиль, щоб зупинити наш економічний розвиток, європейську інтеграцію та розвиток демократії. Але Україна обов’язково вистоїть, бо з нами правда.

Події останніх днів та реакція зовнішнього світу чітко нам показали, що сподіватися ми маємо передусім на себе», – написав обранець громади.

Тарас Шкітер переконаний, що у кожному місті й громаді України необхідно негайно прискорити проведення комплексних заходів з територіальної оборони. Депутат нагадав, що Громадянський Рух «СВІДОМІ», як місцева партія, вже долучився до розробки програми тероборони Луцької громади, яка буде затверджена на сесії міської ради.

«Це дасть можливість повноцінно працювати батальйону територіальної оборони, залучати добровольців до різних видів навчань та підготовки. Але цього недостатньо, щоб кожна громада та її мешканці почували себе в безпеці», – зауважив депутат.

Аби дії центральної та місцевої влади були синхронними та доповнювали одна одну, Громадянський Рух «СВІДОМІ» звертається до Верховної Ради України з пропозицією якнайшвидше ухвалити декілька важливих рішень:

1. Збільшити фінансування заходів та підрозділів територіальної оборони в усіх громадах, передусім – у прикордонних з Росією та Білоруссю регіонах.

2. Ухвалити закон про право на цивільну вогнепальну зброю.

«Кожен повинен робити конкретні дії на своєму місці та працювати на посилення нашої обороноздатності. І найголовніше – ми повинні гуртуватися, відкинути наші розбіжності, зберігати спокій та підтримувати одне одного. Ми віримо в себе, ми віримо в наші Збройні сили! Україна – понад усе», – додав Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні