--> Не даруйте коханому шкарпетки: 23 лютого - свято та прикмети | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не даруйте коханому шкарпетки: 23 лютого - свято та прикмети

1
2
Не даруйте коханому шкарпетки: 23 лютого - свято та прикмети
Цього дня у світі відзначаються Всесвітній день взаєморозуміння і миру, День дизельного двигуна, Всесвітній день стерилізації домашніх тварин, Міжнародний день собачого печива.

Про це пише УНІАН.

Яке сьогодні церковне свято

Православні 23 лютого моляться Прохору Печерському, щоб швидше прийшла весна й не було сильних морозів. А ще сьогодні прийнято молитися Харлампію Магнезійському. Він уберігає людей від раптової смерті, коли людина навіть не встигла покаятися. Його просять позбавити від такої долі й допомогти позбутися різних бід. Його також вважають і покровителем чиновників. Якщо сьогодні почати лікувати серйозну та важку хворобу, то скоро вона відступить.

Що сьогодні не можна робити

Чоловікам не можна важко фізично працювати. Також не можна дарувати коханому годинник і шкарпетки – до розлучення. До речі, ця прикмета збереглася й на сьогоднішній день.

Прикмети на 23 лютого

- сніг накрив усі дахи - до багатого врожаю;

- у народі казали: прийшов Прохор - весна зазирнула у двір, морози слабшатимуть.

23 лютого іменини

Іменини у Порфирія, Анни, Валентини, Геннадія, Антона, Василя, Галини, Семена, Петра, Григорія, Аркадія, Івана, Карпа і Германа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЯКУЮ ВАМ, доктор Вава, ЩО ЗНОВУ ПРИВЕРНУЛИ ЩАСТЯ У МОЮ СІМ'Ю
Привіт, я Марина і я з Харкова. Після трьох років шлюбу з моїм чоловіком він попросив розлучення, він знищив любов, яку ми розділили, і залишив мене ні з чим. Я робила все, що могла, щоб повернути його, але все було марно, я хотіла, щоб він повернувся, тому що я його любила. тож я пояснив свою проблему своїй подрузі, і вона запропонувала мені звернутися до майстра, який допоміг їй накласти приворот на вагітність і повернув її чоловіка. У мене не було іншого вибору, окрім як спробувати, тому я зв’язався з доктором Вавою через WhatsApp +12162022709, і він запевнив мене, що все буде добре. Він сказав мені все, що мені потрібно, щоб моя робота розпочалася, що я і зробила, і уявляла, через три дні мій чоловік, який не дзвонив стільки років, вибачився за все, що сталося. Я був настільки здивований, що відповів на дзвінок, і він сказав лише, що дуже шкодує про все, що сталося. Він хотів, щоб я повернувся до нього. Він також сказав, що дуже любить мене. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, і ми знову почали жити щасливо разом. тому кожен, кому потрібна допомога з будь-якими проблемами, може зв’язатися з цим справжнім майстром за адресою drwava3@gmail.com або viber +12066713285, ви також можете зайти на його сайт www.drwavaofspirituallovespells.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні