--> Порошенко об'єднується із Зеленським заради спільної оборони України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порошенко об'єднується із Зеленським заради спільної оборони України

1
6
Порошенко об'єднується із Зеленським заради спільної оборони України
Петро Порошенко приніс на зустріч президента Зеленського з лідерами парламентських фракцій конкретний план для зміцнення обороноздатності України.

Про це повідомляє пресслужба "ЄС".

"Нарешті через чотири місяці відбувається те, чого ми вимагали для об’єднання зусиль всього українського суспільства, українського політикуму. Україна в небезпеці. А коли країна в небезпеці, українці завжди об’єднувалися – не навколо посади, не навколо особи і не навколо крісла. Об’єднувалися навколо України", – сказав Порошенко.

"Я йду для того, щоб презентувати план укріплення оборони держави, збільшення бойових спроможностей українського війська, укріплення територіальної оборони, збільшення фінансування. Сьогодні нарешті через шість тижнів був проголосований і включений до порядку денного мій законопроєкт про збільшення фінансування ЗСУ і бойових спроможностей української армії", – зазначив лідер "ЄС".

"Щоб суттєво збільшити ціну, яку заплатить Путін, якщо прийме рішення далі вторгатися в Україну. Ми наголошуємо, що Росія одноосібно вийшла з Мінських домовленостей, і на сьогоднішній день Україна не має більше зобов’язань щодо утримання мешканців окупованих територій – відповідно до Женевської конвенції це є зобов’язання країни-окупанта", – зазначає Порошенко.

«Путін, який збожеволів і вийшов проти всього світу, сьогодні загрожує не тільки Україні. Жодна країна світу не може зараз почуватися в безпеці. Ми маємо об’єднатися. Сьогодні гарантом суверенітету є українські Збройні Сили. Сьогодні гарантом суверенітету є наше майбутнє членство в НАТО як у єдиній організації, яка здатна ефективно захищати», – наголошує п’ятий Президент.

«Ми сьогодні розраховуємо на міжнародну солідарність з Україною. З цим я йду до Зеленського», – резюмує Петро Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Зелений гамадрил" відмовиться, тому що Порох для нього більший ворог аніж **йло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні