«Можуть атакувати без попередження»: скільки військових РФ знаходяться біля українського кордону

1
-2
«Можуть атакувати без попередження»: скільки військових РФ знаходяться біля українського кордону
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що все більше російських військ зараз перебуває в позиції, коли вони можуть атакувати Україну без попередження.

Про це голова Альянсу сказав на брифінгу після засідання Комісії Україна-НАТО у вівторок, 22 лютого, пише ТСН.

«Це сили в бойовій готовності, десятки тисяч бойових підрозділів, але також всі види засобів забезпечення: ракети, бойова техніка, бойові танки, дрони, системи радіоелектронної боротьби, протиповітряна оборона, ракети «Іскандер» та широкий спектр різних військових можливостей. Це сили, які не лише потужні, добре обладнані та мають високі можливості, але також сили, які зараз повністю забезпечені амуніцією та пальним, і дедалі більше військ вийшло зі своїх таборів і зараз перебуває в позиції, коли вони можуть атакувати без попередження», – зазначив генсек НАТО, уточнивши, що Росія тримає понад 150 тисяч військ біля кордонів України.

Також генсек розповів, що на додачу до цього, є повітряні та військово-морські сили, які також знаходяться неподалік України. Ці сили частково вже всередині України, у Криму, на Донбасі та частково близько до кордонів України, на сході, а також на півдні та півночі, частково у Росії й частково в Білорусі.

Він наголосив, що все це робить ситуацію дуже небезпечною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то може треба відчутні санкції упереджено ввести, а не чекати поки ота військова махина посуне, її зразу зупинити буде складно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні