«Хто такий, заради Бога, Путін?»: які санкції проти Росії запровадили у США

1
5
«Хто такий, заради Бога, Путін?»: які санкції проти Росії запровадили у США
Президент США Джо Байден заявив, що американський уряд запроваджує фінансові санкції проти двох російських банків, олігархів та шляхів погашення державного боргу РФ.

Про це пише Українська Правда.

«Хто такий, заради Бога, Володимир Путін, щоби вирішувати, де проголошувати нові незалежні держави у світі на території сусідніх держав? Це кричуще порушення міжнародного права і суперечить застереженням міжнародних партнерів Росії.

Простими словами, Росія просто «відкусила» шмат території від України, прикривши це, мовляв, рішенням про «визнання республік» на Донбасі. Це початок вторгнення Росії до України.

Путін, по суті, відкрито оголосив війну світу, якщо його вимоги не будуть виконані. Нам потрібно відповісти на це.

Якщо Росія наважиться йти далі й почне повномасштабний наступ військ на територію всієї України та великих міст, включно зі столицею Києвом, США спільно з союзниками та партнерами підготували пакет ще більш нищівних санкцій, - заявив Байден.

Запроваджені США санкції проти Росії:

Американський уряд запроваджує санкції проти двох російських державних банків: «Внешэкономбанк» та «Військового банку» Росії.

Американські санкції проти держборгу Росії передбачають, що російський уряд не зможе залучати гроші на західних ринках цінних паперів для фінансування держбюджету.

Також Байден пообіцяв запровадити персональні санкції проти низки російських топ-бізнесменів та членів їхніх родин, однак не назвав їхні прізвища. За його словами, російська еліта, наближена до Кремля, також повинна «постраждати» через порушення Росією міжнародного права.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А відключити на московії всі айфони не хочуть? Теж добряча хвиля піде по всій парашці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні