--> Українців просять негайно виїхати з Росії: причина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців просять негайно виїхати з Росії: причина

1
4
Українців просять негайно виїхати з Росії: причина
Міністерство закордонних справ закликає українців утриматися від поїздок в Росію, а тим, хто перебуває в цій країні, ­негайно виїхати з неї.

Про це повідомляє Українська Правда.

«У зв’язку із посиленням російської агресії проти України, що, серед іншого, може призвести до істотного обмеження можливостей надання консульської допомоги на території Російської Федерації, МЗС рекомендує громадянам України утриматися від будь-яких поїздок до Російської Федерації, а тим, хто перебуває в цій країні, – негайно залишити її територію», - йдеться у повідомленні МЗС.

У міністерстві кажуть, що нехтування цими рекомендаціями значно ускладнить забезпечення належного захисту українських громадян в Росії.

У випадку виникнення обставин, які вимагають негайного консульського реагування, українці можуть звертатися до Посольства України в РФ та генконсульств в Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі та Новосибірську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хочете стати заручниками, і попасти в підвали "ізоляції"-валіть з мордору!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні