--> Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржаться на погрози від «комерціантів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржаться на погрози від «комерціантів»

0
1
Жителі багатоповерхівки у Луцьку скаржаться на погрози від «комерціантів»
У Луцьку, на вулиці Кравчука, 40, власники квартири, яка знаходиться на першому поверсі, проводять реконструкцію у комерційний об'єкт. Також, спеціально для цього, вони найняли так званих охоронців, які залякують мешканців.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Валентин Хаймик під час чергової сесії 23 лютого, пише Конкурент.

«Ми з вами активно співпрацюємо щодо боротьби з незаконним переведенням квартир на перших поверхах багатоквартирних будинків у комерційні обєкти. І є відкриті кримінальні провадження за деякими фактами. Однак, до мене, як депутата, звертаються мешканці будинку на вулиці Кравчука, 40 з проханням вплинути на ситуацію. Адже власник однієї з квартир проводить реконструкцію, він найняв охорону, яка залякує людей та погрожує», – звернувся депутат до начальника Луцького районного відділу поліції Сергія Рудницького.

Правоохоронець пообіцяв, що поліція застосує відповідні заходи реагування на ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні