--> У волинян перевірятимуть документи та транспорт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинян перевірятимуть документи та транспорт

1
-3
У волинян перевірятимуть документи та транспорт
Мешканців Волині просять завжди носити з собою паспорти, адже в умовах надзвичайного стану поліція може здійснювати перевірку осіб та транспортних засобів.

Про це пише 12канал у телеграм.

Можливо, будуть виставлені додаткові пости поліцейських (не блок-пости), які будуть оглядати транспорт у більш інтенсивному режимі, ніж було до цього.

Ймовірно, буде обмежуватися рух транспорту, відбуватися огляд цього транспорту.

«Немає підстав говорити, що будуть на вулицях безпідставно зупиняти людей і проводити якісь перевірочні дії. Але пильність буде підвищена, і, звичайно, можуть підходити до людей і задавати різні питання», - пояснив керівник обласного управління Нацполіції Юрій Крошко.

Кожному потрібно носити із собою паспорт. Підійде для цього і паспорт у застосунку «Дія».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В зелених дупа підгорає. Замість того щоб збільшити фінансування ЗСУ він "кошмарить" народ щоб часом проти зеленої влади не піднявся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні