Місця, про які найчастіше забувають під час прибирання

0
-2
Місця, про які найчастіше забувають під час прибирання
Місця, які потребують чистоти, але про них часто забувають господині.

Про це пише Мета.

Двері

На дверях є одразу декілька місць, які збирають пил та бактерії: ручки, завіси та торці. Їх завжди потрібно протирати вологою ганчіркою, а ручки краще покрити миючим засобом.

Вимикачі

Очищати потрібно не лише поверхні, до яких торкаються руки, але й зони навколо вимикачів, адже на них збирається багато пилу.

Світильник

Торшери, настільні лампи, люстри, стельові світильники – усі ці елементи освітлення потребують уваги під час генерального прибирання, адже, особливо із стельових світильників, пил з них розлітається по всьому дому.

Сміттєве відро

Його потрібно мити періодично, із використанням щітки та антибактеріальних засобів.

Картини й постери

Це популярний варіант декорування стін, проте багато хто забуває, що на них осідає пил. Під час генерального прибирання слід акуратно протерти їх. Якщо картина у склі, потрібно приділити час не лише рамі, а й самому склу.

Штори

Цей елемент інтер'єру швидко вбирає запахи та збирає пил, який розлітається по дому при найменшому їх коливання. Початок весни – чудовий час, щоб їх попрати.

Домофон

Періодично потрібно протирати цей пристрій вологою ганчіркою чи серветками для електроніки, адже на ньому збирається багато пилу та мікробів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні