--> Розвернуло та кинуло у воду: на Волині втопився 38-річний атовець. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розвернуло та кинуло у воду: на Волині втопився 38-річний атовець. ВІДЕО

0
-3
Розвернуло та кинуло у воду: на Волині втопився 38-річний атовець. ВІДЕО
У селі Марковичі Луцького району у штучній водоймі працівники сектора патрульної поліції побачили автомобіль ВАЗ, який разом з водієм злетів з дороги.

Про це повідомляє Волинь.

Подія трапилася напередодні, 23 лютого. П’ятеро рятувальників виїхали на місце події, та викликали водолазів. О 16 годині 10 хвилин легковик підняли на поверхню разом із чоловіком, який не подавав ознак життя.

Відомо, що зашиблим виявився 38-річний житель села. За попередньою інформацією, чоловік не впорався з керуванням. Очевидці кажуть, що на ділянці дороги неподалік ставка ВАЗ розвернуло й кинуло в воду.

Загиблий служив в АТО. Останнім часом у Марковичах проживав із своєю бабусею, мав дружину та доньку, які наразі мешкають в іншому регіоні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні