В Гостомелі російський спецназ захопив частину 3017

0
2
В Гостомелі  російський спецназ захопив частину  3017
В Гостомелі російський спецназ захопив частину 3017 та почав одягати форму нацгврадії.

Про це повідомляє Sofiya Fedyna.

Жінка зазначає, єдине чим можна відрізнити їх - говорять російською.

«Надходить інформація, що сьогодні від самого ранку в різних місцях Київської, Житомирської, Черкаської областей висаджуються з вертольотів групи російських диверсантів, які переодягаються у форму Збройних Сил України і просуваються в бік Києва.

Не виключено, що частина переодягнутих ворогів уже пробралася в столицю, і що такий сценарій може повторюватися й на інших напрямках.

Вочевидь, саме в такий спосіб реалізовується вчорашній заклик пуйла до українських військових «брати владу в свої руки».

Щоб виокремити перевдягнутих росіян від наших дуже важливо:
Всі бійці Збройних Сил, тероборони, правоохоронні органи мають зараз СПІЛКУВАТИСЯ ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! Не важливо, наскільки вона буде правильна і грамотна. Достатньо, що в такий спосіб буде значно легше виявити ворогів. Особливо в Києві і навколо Києва. Прохання передати цей заклик усім нашим захисникам!

НАША МОВА – НАША ЗБРОЯ!», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні