Бойовики знищили найбільший у світі літак «Мрія». ФОТО

1
0
Бойовики знищили найбільший у світі літак «Мрія». ФОТО
В результаті бойових дій під Києвом був спалений один з найбільших літаків у світі, літак українського виробництва АН-225 "Мрія".

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Внаслідок повітряної атаки військ РФ на аеропорт Гостомель під Києвом був спалений один з найбільших і потужних літаків у світі українського виробництва АН-225 "Мрія". У джерелі повідомляється, що дану інформацію також підтвердив міський голова Бучі.

"Мрія" знаходилися в аеропорту Гостомеля і нікуди не вилітала після 5 лютого. Про це зведуть дані з сайту моніторингу повітряних суден Flight Radar. Дані Flight Radar також свідчать про те, що п'ять вантажних суден АН-124-100 "Руслан" знаходяться за межами України. Зазначається, що вони можуть брати участь у логістиці з доставки озброєння від західних партнерів.

Крім того, за ствердженнями джерел, цю інформацію також підтвердили два співробітники з ДП "Антонов" – діючий і колишній.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийдеться після війни, ще й на "Мрію" скидатись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні