«Ми не капітулюємо, не в тому мета нашої боротьби»: Кулеба про переговори з РФ

3
0
«Ми не капітулюємо, не в тому мета нашої боротьби»: Кулеба про переговори з РФ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулєба підтвердив, що українська делегація проведе переговори з Росією на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляє Українська Правда.

За його словами, українська делегація відправилась, щоб послухати, що скаже Росія, і висловитися, що ми думаємо про цю війну і про дії Росії.

«Немає нічого поганого у переговорах як таких. І ми будемо раді, якщо результатом цих переговорів буде мир і кінець війни. Але, і я знову на цьому наголошую, ми не здамося, ми не капітулюємо, ми не віддамо жодного сантиметру нашої території. Не в тому мета нашої боротьби», - сказав Кулеба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згода однак, тільки коли остання фраза, що до не віддання території, стосується на самперед КРИМУ, ніяк інакше!!
Відповісти
Ото вже падло вусате. Домовляється про переговори, обіцяє не стріляти, а в новинах читаю що в 17:00 випустили з бульбашії "іскандер"! Щоб тобі ті ракети вилізли боком, щоб твою країну розірвало на шматки. Щоб ти бл***дво на тому світі спокою не мав! Амінь!!!
Відповісти
Зеленський ти взагалі пальнувся на всю голову. Тебе з тими переговорами розвели наче кошеня. Ще одні такі переговори і тебе українці розірвуть на шматки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні