США обмежують можливості Путіна фінансувати війну в Україні

0
10
США обмежують можливості Путіна фінансувати війну в Україні
Сполучені Штати розширюють санкції проти Центрального банку Росії: американці не зможуть здійснювати з ним жодних операцій, а його активи у США будуть заморожені, пише ТСН.

Міністерство фінансів США повідомило, що це рішення поширюватиметься на Центральний банк Російської Федерації, Фонд національного добробуту Росії, яким керує близький соратник Володимира Путіна, та міністерство фінансів країни.

«Безпрецедентні заходи, які ми вживаємо сьогодні, значно обмежать можливості Росії використовувати активи для фінансування своєї дестабілізуючої діяльності та спрямовані проти коштів, на які Путін та його найближче оточення покладаються для забезпечення свого вторгнення в Україну. Сьогодні у координації з партнерами та союзниками, ми виконуємо ключові зобов'язання щодо обмеження доступу Росії до цих цінних ресурсів», - сказала міністерка фінансів Джанет Єллен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні