«Гадаю, «закрите небо» буде у нас найближчим часом», - Подоляк

2
4
«Гадаю, «закрите небо» буде у нас найближчим часом», - Подоляк
Радник голови ОП Михайло Подоляк зазначив, що військові сили Заходу ймовірно незабаром «закриють небо» над Україною для російських окупантів, їхніх бойових літаків і ракет, які завдають удари не лише військовій та цивільній інфраструктурі, а й мирним кварталам, пише LIGA.net.

Подоляк наголосив, що закрити небо над Україною – «це реальний порятунок життів тисяч людей, які можуть стати жертвами ракетних ударів та авіанальотів у найближчі тижні».

Він переконаний, що таке рішення військово-політичного керівництва країн НАТО стало б переломним моментом у війні та «однозначно» спонукало б до швидкого мирного рішення.

Радник голови ОП упевнений, що Москва не піде на пряме зіткнення із країнами Заходу.

«Росія може піти на вбивство, але не на самогубство. Тому зараз нам потрібна рішучіша поведінка західних країн. Гадаю, «закрите небо» буде у нас найближчим часом», – підсумував Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так питання чи піде захід на зіткнення . Захід боїться *уйла* з бімбою!
Відповісти
усе ж, надійніше утворити тимчасову конфедерацію із певною натівською державою, взамін приміром, БЕЗКОШТОВНО надавши їм НАШУ територію, під дещо завідомо потрібне їм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні