«Зеленський не ховається в бункерах»: Кулеба відповів на звинувачення Лаврова

1
3
«Зеленський не ховається в бункерах»: Кулеба відповів на звинувачення Лаврова
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба звинуватив очільника МЗС РФ Сергій Лавров у поширенні дезінформації про нібито державну охорону «факельної ходи нацистів» в Україні, пише Українська Правда.

«Лавров дозволяє собі персональні випади на адресу Президента України Володимира Зеленського.

Пане Лавров, зрозумійте: зараз єдина ідеологія в Україні – це Народна війна проти російських загарбників. Ви кинули в м’ясорубку російських солдатів, яких вам, очевидно, геть не жаль. В Україні горять не факели, а російські танки», - заявив Кулеба.

Кулеба наголосив, що на відміну від керівництва Росії, Зеленський та армія перебувають з українським народом – як у воєнний час, так і в мирний.

«Володимир Зеленський не ховається в бункерах та не тримається на відстані футбольного поля від своїх людей.

Він залишається в серці України, місті Київ, захищає державу пліч-о-пліч з українськими воїнами та звичайними громадянами. Саме Росія, а не Україна, вдається до злочинних практик нацизму і буде нести за це відповідальність», - заявив Кулеба.

Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав Володимира Зеленського неонацистом та расистом – мовляв, президент України нібито «дає свою охорону, щоб нацисти спокійно проводили свої факельні ходи».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кацапському "кентавру" скрізь "нацики" ввижаються. Ось в своїй країні він їх не бачить. Напевне щось з очима. Треба влаштувати йому "спец апєрацію"-може прозріє коняка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні