Україна та РФ завершили другий раунд переговорів. ВІДЕО

0
0
Україна та РФ завершили другий раунд переговорів. ВІДЕО
Завершився другий раунд українсько-російських переговорів. Українська делегація не отримала тих результатів, на які очікувала.

Про це повідомив радник глави ОП Михайло Подоляк за підсумками перемовин, передає Цензор.НЕТ.

"Тільки що завершився другий раунд перемовин між російською та українською сторонами. На жаль, ми не отримали тих результатів, на які очікували. Єдине, що я можу сказати - обговорили докладно гуманітарний аспект, оскільки достатньо багато міст зараз знаходяться в оточенні", - сказав Подоляк.

ВІДЕО.

Радник глави ОП зачитав комьюніке та зазначив, що сторони домовились продовжити роботу в третьому раунді перемовин.

"Сторони досягли розуміння щодо спільного забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення. А також для доставки медикаментів та продуктів харчування в місця найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація в секторах, де вона проводиться. Тобто не всюди, а тільки в тих місцях, де будуть гуманітарні коридори, можливо буде припинення вогню. На час проведення евакуації. З цією метою найближчим часом будуть організовані канали зв'язку та взаємодії. Також буде сформовано логістичні процедури", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні