Зеленський: Я мушу говорити з Путіним, іншого шляху немає

2
3
Зеленський: Я мушу говорити з Путіним, іншого шляху немає
Володимир Зеленський заявив, що готовий на рівних розмовляти з Володимиром Путіним про будь-які питання, які турбують російську владу.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Читайте також: Закликаємо громадян не поширювати одразу інформацію про обстріли, цим ви допомагаєте окупантам коригувати удари, - Нацполіція

Я мушу поговорити з Путіним. Тому що немає іншого шляху зупинити війну. Тому я мушу це робити.

Я відкрита людина, я знаю всі питання, які піднімає президент Путін, його оточення, міністр закордонних справ. Я вважаю, що треба говорити без образ, без умов – просто поговорити як чоловіки і як люди".

"Готовий обговорити всі питання, я всі їх розумію дуже глибоко. Про Україну, про її мову, про проблематику російської мови, як вони кажуть, хоч її не бачу – готовий говорити також. Про Донбас окупований, або не окупований. Про "ДНР", "ЛНР", про все, що відбувається".

Президент нагадав, що до президентства і до війни був популярною персоною в Білорусі, Казахстані та Росії, тому, за його словами, "чудово розуміє ментальність цих народів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про що поговорити? Про те як зійтися посередині? А *уйлу потрібна ціла Україна! І українцям потрібна ціла Україна, і Україна українська! І народ України її не віддасть а ні тобі для капітуляції, а ні *уйлу на поталу, і знищення!
Відповісти
Рятуй країну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні