У Держдумі РФ пропонують відправляти на Донбас тих, хто виходить на мітинги

1
-2
У Держдумі РФ пропонують відправляти на Донбас тих, хто виходить на мітинги
До Державної думи Росії внесли законопроєкт щодо призову на військову службу тих, кого притягли до відповідальності за участь у несанкціонованих мітингах проти участі Росії у війнах за кордоном.

Джерело: "Медуза" із посиланням на сайт Державної думи РФ

Деталі: Зокрема, пропонується відправляти їх на військову службу на території тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, чию "незалежність" визнала РФ.

У пояснювальній записці йдеться, що мітингарі "розповсюджують завідома неправдиву інформацію про хід операції" (спецоперацією в Росії називають війну в Україні – ред.) та "дискредитують" російських військових та політичне керівництво країни. Не подобається авторам ініціативи також те, що люди на мітингах виступають за санкції проти Росії, "тобто фактично виступають проти встановлення миру на території" Донбасу.

На думку депутатів, такі люди мають своїми очима побачити те, що "київський режим зробив на цій території".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли там був "Київський режим" там економіка працювала, люди отримували зарплати і спали спокійно. А прийшли "асвабалітєлі-кацапи" все зруйнували, економіка впала, люди по підвалах ховаются, але винен "києвський режим".Все в дусі кремля-самі насруть , а звинуватять іншого.
Щоб ви виздихали падлюки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні