Росіяни тричі намагалися вбити Зеленського - The Times

1
1
Росіяни тричі намагалися вбити Зеленського - The Times
Відома британська газета The Times опублікувала статтю, що за останній тиждень президента України Володимира Зеленського намагалися тричи убити.

Про це пише Уніан.

На вбивство очільника держави були відправлені різні угруповання - найманці прокремлівського угруповання Вагнера та чеченський спецназ. Замахи зривалися, оскільки співробітники російського ФСБ, які виступають проти війни з Україною, співпрацювали з українськими спецслужбами.

"Найманці "Вагнера" в Києві зазнали втрат під час своїх спроб і були стурбовані тим, наскільки точно українці передбачали їхні дії. Джерело, близьке до групи, сказало, що інформованість служби безпеки Зеленського стала для них "моторошною". Також у суботу на околиці Києва було попереджено замах групою чеченських найманців, яких було ліквідовано", - пише на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти, це в них цар один. А президенти змінюються. Бережіть нашого , хоча б для того щоб москальня не верещала що вони круті.
(Я не зебот)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні