«Пишаюся, що я українка»: американська акторка підтримала Україну. ВІДЕО

3
-1
«Пишаюся, що я українка»: американська акторка підтримала Україну. ВІДЕО
Акторна США Міла Куніс, яка родом із України разом із чоловіком Ештоном Катчером записала відеозвернення, в якому закликала допомогти українцям.

Про це повідомили на інстаграм-сторінці чоловіка акторки.

"У той час як ми є свідками мужності українців, ми також є свідками неймовірного тягаря тих, хто вибрав безпеку. Через GoFundMe цей збір коштів матиме негайний вплив на зусилля з надання біженцям гуманітарної допомоги. Фонд принесе користь Flexport.org і Airbnb.org, двом організаціям, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто найбільше її потребує. Flexport.org організовує доставку гуманітарної допомоги до місць розміщення біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям, які тікають з України. Бути з Україною - значить підтримувати українців", - сказала Міла.

Також зірка разом з чоловіком збирають 30 мільйонів доларів на допомогу Україні. Від своєї сім'ї актори пожертвували вже три мільйони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вона завши ганила Україну. Тут, як стало модно - згадала, звідки вона. Сіоністська прошмандовка!
Відповісти
Але вирішила допомогти, якщо й навіть "прошмандовка", А чим ти допоміг?
Відповісти
Не коректно хвалитись допомогою - понад сотню тис. грн. і кілька автомобілів. І зараз - в русі. А ти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні