Україна отримає десятки мільярдів доларів на відбудову після війни, - Зеленський

1
-6
Україна отримає десятки мільярдів доларів на відбудову після війни, - Зеленський
Володимир Зеленський провів переговори з міжнародними фінансовими організаціями щодо інвестицій задля відновлення України після війни, повідомляє ТСН.

«Ми вже думаємо про майбутнє. Для всіх українців після війни про те, як оживити наші міста, як відновити економіку. Я говорив з головою Світого банку Девідом Малпассом, виконавчим директором Міжнародного Валютного фонду Кристаліною Георгієвою. Маємо згоду між найбільшиіи фінансовими інституціями заради підтримки України. Вже є рішення про невідкладну допомогу і про десятки мільярдів доларів на відбудову України після війни. І це тільки перші рішення. Я підреслюю це – тільки перші», - заявив президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замість розмірковувати, за ЧЕРГОВЕ гігантське крадівницство, ви КРАЩЕ ліквідуйте ГЕНОЦИДНУ мудичну рехворму та ЗАПРОДАНСЬКУ землеторгівлю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні