У Путіна кажуть, що 70% росіян підтримують війну з Україною

9
6
У Путіна кажуть, що 70% росіян підтримують війну з Україною
Окупанти опублікували опитування згідно з яким 71% росіян нібито підтримують війну проти України, хоча в Росії її продовжують називати "спецоперацією" і навіть ввели кримінальне покарання за інакшу думку.

Згідно результатів опитування так званого Всеросійського центру вивчення громадської думки 71% росіян підтримують так звану "спецоперацію" (війну – ред.) Росії в Україні. Кожен п'ятий швидше не підтримує (21%), 8% - важко відповісти.

Крім того, 70% респондентів думають, що нібито "спецоперація" росіян в Україні "проходить успішно", 14% вважають, що неуспішно і 16% не змогли відповісти.

Також у росіян запитали, з якою метою президент РФ Володимир Путін розв'язав війну з незалежною державою і, за словами 46% громадян РФ, це для "захисту Росії, щоб і не дати розмістити військові бази НАТО на території України".

19% росіян вважають, що війна потрібна, щоб змінити політичний курс України, 18% відповіли, що її мета – захистити російськомовне населення "ДНР" та "ЛНР" і лише 5% вважають, що метою війни є окупація України та приєднання її до Росії.

Крім того, 84% заявили, що довіряють російській армії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще одне підтвердження тому що мордор в такому вигляді як зараз має припинити своє існування.
Відповісти
Я бы оценил в 99%. В России ненавидят нациков и любят Украину. В РФ каждая семья имеет родственников в Украине. Сам поддерживаю решение правительства!
Відповісти
Бачимо вашу "любов"! Здохніть поріддя мордорське! Горіти вам в пеклі! Ще сволота в родичі примазуються.
Відповісти
не вважай що він дійсно із кацапстану бомбить, це явно такий собі "сметанін", тільки за проксі
Відповісти
Я бы оценил в 99%. В России ненавидят нациков и любят Украину. В РФ каждая семья имеет родственников в Украине. Сам поддерживаю решение правительства!
Відповісти
Кацап, іди слідом за руССкім карабльом!!!
Відповісти
Тамбовський вовк вам родич!
Відповісти
Когда температура спадет можно будет вступать в диалог. А пока остается толко слушть Вас. Придет время и спокойно поговорим. Замете, разные языки сейчас не мешают понимать слова и предложения, и зачем это было делать?
Відповісти
А ти не випєндруйся , ще не такому роги ламали! І тобі викрутемо проти різьби,і роги, і якщо буде потреба то голову! Вумнічає воно тут! Брись в свій лапьтєстан поки цілий!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні