У Єгипті затримали російський літак

0
6
У Єгипті затримали російський літак
У єгипетському Шарм-еш-Шейху затримано літак "Уральських авіаліній" з російськими туристами на борту через заявку іноземного лізингодавця.

Про це пише ZN.UA.

Повітряне судно мало пролетіти над територією Кіпру.

"Лізингодавець подав заявку в єгипетську авіаційну владу, щоб вона зупинила цей літак, і Євроконтроль (Європейська організація з безпеки повітряної навігації) не видає дозвіл на проліт своєї зони, щоб вони повернулися", — повідомляє джерело, знайоме із ситуацією.

Читайте на "Цензор.НЕТ": З-під завалів атакованого окупантами аеропорту Вінниці дістали 6 поранених та 9 загиблих. ВIДЕО

Тим часом "Уральські авіалінії" повідомили, що з 14 березня польотну програму до Єгипту буде скасовано. Як оптимістично попереджають росіян у цій авіакомпанії, обмеження продовжаться як мінімум до 20 травня 2022 року. Виняток становитимуть лише іноземні громадяни, які повертаються до своєї країни проживання.

Згідно з пакетом санкцій, введених Євросоюзом проти РФ через вторгнення в Україну, постачання до Росії цивільних літаків іноземного виробництва та запчастин до них перебувають під забороною. Лізинговим компаніям заборонено укладати нові контракти з російськими компаніями та необхідно розірвати чинні протягом 30 днів.

Оскільки 70% авіаційного парку Росії — це літаки зарубіжного виробництва (Аеробуси, Боїнги), більшість із яких використовуються на умовах лізингу, це означає майже повний колапс системи авіаперевезень.

Закордон із Росії не зможе вилетіти майже ніхто. Більшість польотів усередині країни також буде скасовано. Бо літаки західного виробництва не літатимуть через неможливість страхування перельотів, відсутність запчастин та вищезазначені заборони на перельоти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні