Янукович звернувся до Зеленського та просив його здатись

3
-6
Янукович звернувся до Зеленського та просив його здатись
Президент-втікач Віктор Янукович звернувся до Володимира Зеленського з порадою та настановою.

Про це пишуть НовиниLive.

"Я добре розумію, що у вас багато "порадників", але особисто ви зобов'язані за всяку ціну зупинити кровопролиття і досягти мирної угоди. Цього від вас чекають в Україні, Донбасі та Росії. Вам будуть вдячні український народ і Ваші партнери на Заході", - написав Янукович і навіть процитував Біблію.

"Хочу по-президентськи і навіть трохи по-батьківськи звернутися до Володимира Зеленського. Володимире Олександровичу, ви, напевно, мрієте стати справжнім героєм! Але героїзм не показний, він не в тому, щоб воювати до останнього українця. Він у самопожертві, у перемозі над власною гордістю та амбіціями заради збереження життя людей", - сказав екс-президент.

Він зазначив, що з болем сприймає те, що зараз відбувається на його батьківщині, і глибоко співчуває тим стражданням, які змушені терпіти українці. При цьому він наголосив, що "у будь-якій трагедії є момент, коли її ще можна зупинити".

"Зі свого першого дня ви обіцяли зупинити війну в Україні, і тільки тому вся Україна підтримала вас. Ви могли стати президентом світу, але, на жаль, цього не сталося", - констатував Янукович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БАНЯКОВИЧ !!!!! приїзджай в Київ. булаву дамо.
Відповісти
Яник , іди слідом за "руССкім карабльом"! А можеш і спереду "кара-бля".
Відповісти
Пащенко, чому ти висисаєш інформацію з хуя?! В "зверненні" немає слів, про те, що просив здатись. Ти взагалі з розуму вийшов, чи ніколи його не мав?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні