Путін кидає строковиків на війну в Україну

1
-6
Путін кидає строковиків на війну в Україну
Міноборони РФ та президент країни-агресора Володимир Путін стверджують, ніби строковики не воюють в Україні. При цьому вже є полонені, які кажуть, що є солдатами строкової служби в росармії.

Джерело: Медуза з посиланням на батька одного з полонених

Деталі: Протягом останніх днів Путін кілька разів заявив, що у військових діях на території України нібито не беруть участі та не братимуть участі строковики. Але ці заяви очікувано виявилися неправдивими.

Російському опозиційному виданню Медуза вдалося знайти батька одного з полонених солдатів, Дамура Мустафаєва і той підтвердив, що його син проходив строкову службу - контракт не підписував.

Собіржон Мустафаєв, батько Дамура, розповідає: "Сина призвали у 2021 році в червні. Відправили служити поруч із Читою, навчали на водія-механіка. Після цього в Наро-Фомінськ. Начебто потім вони почали брати участь у навчаннях. У Воронеж, до Білгородської та Курської області їх розкидали. Я з ним по телефону зв'язувався. Востаннє - 22 лютого. Начебто все нормально було. І 24-го наказ був, і сказали йому: На навчання".

Вперше відео Дамура Мустафаєва з'явилося в телеграм-каналі "Шукай своїх", де Україна публікує дані про російських загарбників, що потрапили в полон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому б він мав не кидати, коли наше командування віддавна уже так діє, натомість висилаючи за кордон довічно невоюючих охвінцерів запасу, то чому путяшці не діяти відповідно, він що кращий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні