Як та коли помре Путін

2
10
Як та коли помре Путін
Іменитий астролог та екстрасенс Макс Гордєєв стверджує, що російський агресор Володимир Путін хворий, тому перспективи господаря Кремля вимальовуються зовсім не райдужні, пише УНІАН.

Місяцями смертельної небезпеки для Путіна є березень і квітень. А тепер екстрасенс уточнює: мова йде про смертельне захворювання.

Гордєєв запевнив, що Путін уже при смерті: розклад Таро видає йому карту Смерть.

Від смерті Путіна рятують лише дуже сильні цілителі з його оточення: тільки їхніми силами душа, так би мовити, і тримається в тілі. Але життєва енергія господаря Кремля практично вичерпалася, своїх енергетичних запасів у нього майже не залишилося.

При цьому Гордєєв уточнив, що як екстрасенс бачить у Путіна «страшну хворобу» і що його смерть вже близько.

І на допомогу Путіну більше розраховувати не варто: наприкінці його розкладу випадає карта Вежі, що трактується як карта різких змін, дикої агресії та фатального падіння. Це карта потрясіння - причому дуже швидкого.

Гордєєв вважає, що Путін помре своєю смертю (його опонентам не варто розраховувати на самогубство диктатора: той ніколи на такий крок не піде).

Але є і другий варіант: Путін може втекти і заховатися в якусь глибоку нору. Зробить він це лише, якщо усвідомлює, що «час його підійшов до кінця».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому він і звіріє, хоче побільше відправити на той світ. Тому йому зараз начхати на майбутнє мордору-там він себе не бачить.
Ну то може робити ставки. Букмекери , беріться за справу. Ще заробите на смерті диктатора.
Відповісти
Той й взнае як й коли..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні