--> Мародер пограбував будинок чоловіка, поки той чергував на блок-посту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мародер пограбував будинок чоловіка, поки той чергував на блок-посту

0
-1
Мародер пограбував будинок чоловіка, поки той чергував на блок-посту
В Одеській області мародер пограбував будинок чоловіка, який у цей час чергував на блок-посту.

Про це повідомляє поліція в Одеській області.

"Поки потерпілий, житель Іванівки, разом з правоохоронцями, військовими та територіальною обороною чергував на одному з блокпостів, 44-річний правопорушник, виламав двері до його оселі і почав виносити потроху цінні речі". - йдеться у повідомленні.

В першу ніч зловмисник забрав телевізор та кілька ґаджетів до нього, завдавши власнику до семи тисяч гривень збитку. Другої ночі він повернувся знову по музичний центр та колонки до нього, але був затриманим поліцейськими, щойно переступив поріг.

"Чуже майно поліцейські вилучили у правопорушника, а йому самому оголосили підозри у скоєнні двох майнових злочинів. Зараз підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Судитимуть чоловіка за майнові злочини не вперше", - йдеться у повідомлені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні