«Або посадять, або розстріляють»: окупанти бояться повертатися додому і хочуть залишитися в Україні

2
2
«Або посадять, або розстріляють»: окупанти бояться повертатися додому і хочуть залишитися в Україні
Сьогодні, 9 березня, кілька полонених російських окупантів зізналися, що бояться повертатися в Росію, бо там на них чекає нелегка доля, пише Уніан.

Андрій Чеботаревський з 2-ї мотострілецької дивізії сказав, що в Росії їх і так вже вважають мертвими. Українські військові дали йому можливість зателефонувати своїй родині, і ті сказали, що на нього “прийшла похоронка”.

Також він додав, що якщо вони повернуться в РФ, то їх же свої і розстріляють. Крім того, він підтвердив інформацію про те, що в Україні воюють строковики з РФ.

Інший військовослужбовець, Євген Смирнов, заявив, що “був в шоці, коли в полоні мені показали, що творить російська армія на території України. Цивільні живуть у бункерах, армія розстрілює літніх людей“.

При цьому він також боїться, що після повернення в РФ його або посадять, або розстріляють. Також він сказав, що за час війни в Україні армія РФ втратила 12 тисяч солдатів.

А ось ще один солдат РФ, 19-річний Олексій Бабіхін і зовсім заявив, що хоче залишитися в Україні, поки Росією править володимир путін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А оте біосміття нам теж непотрібне! Ще від "старих" гнид треба позбутися!
Відповісти
Так у нас теж посадять і надовго! Ще й те що наробили війною виправляти будете!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні