У росії заборонили діяльність Meta і заблокували доступ до Instagram

1
2
У росії заборонили діяльність Meta і заблокували доступ до Instagram
У росії заборонили діяльність Meta, назвавши її екстремістською організаціє. Також там вирішили заблокувати доступ до Instagram.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у телеграм.

Зазначається, що суд у рф визнав Meta екстремістською організацією і тепер її діяльність на території росії під забороною.

За словами Федорова, Роскомнагляд заблокує Instagram за велінням Генппрокуратури рф. Доступ до популярної соцмережі буде обмежено на території росії через заклики до насильства щодо росіян.

"Це означає, що росіяни більше не матимуть доступу до Instagram у своїй наддержаві. Радянське життя, про яке так мріють агресори, вже прийшло. Далі буде більше", – додав очільник Мінцифри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завіса стає все щільніша. Відгородіться від усіх і варіться у своєму лайні! В цивілізованому світі ви нікому не потрібні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні