Зеленський та Байден провели найдовшу розмову

1
-2
Зеленський та Байден провели найдовшу розмову
Телефонна розмова президентів України та США тривала майже 50 хвилин.

Як повідомляє "Європейська правда" це найдовша розмова лідерів дердав – зазвичай їх телефонні розмови тривають 30-40 хвилин.

Видання, посилаючись на двох урядових джерел, зазначає - одна з причин такої довгої розмови полягала у необхідності американської сторони детально пояснити свої кроки по обмеженню торгівлі з РФ.

В свою чергу, Володимир Зеленський, написавши про розмову із Байденом на своїй twitter-сторінці, робить акцент як на інформуванні про перебіг військових дій, так і на обговоренні нових санкцій.

"Поінформував його про свою оцінку ситуації на полі бою, про злочини РФ проти мирного населення. Узгодили подальші кроки щодо оборонної підтримки України та посилення санкційного тиску на Росію",- пише він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як довбре все починалось... хто не скаче...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні