Росія розробляє два варіанти ядерного шантажу

3
-3
Росія розробляє два варіанти ядерного шантажу
Російська федерація опрацьовує два варіанти ядерного шантажу - в будь-якому випадку звинуватять Україну.

Про це повідомив голова Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов, передає Укрінформ.

Буданов заявив, що ГУР має інформацію про розроблення двох варіантів - який з них росія вибере, залежить тільки від них.

"Перший - це масштабне підпалювання радіоактивних лісів, підніметься одразу радіоактивна хмара, і піде в напрямку, куди дме вітер. Друге - застосування артилерії по ядерному сховищу. Результат буде той самий", - розповів голова ГУР.

За словами Буданова, у будь-якому з цих варіантів - російське керівництво має на меті звинуватити Україну, а саме "її нацистські, неонацистські формування, яких тут насправді не існує".

Росія не вперше вдається до ядерного шантажу, нагадав Буданов. Уже був умисний обстріл блоків Запорізької атомної електростанції, а також ракетний удар по Харківському фізико-технічному інституту, на території якого знаходиться експериментальний ядерний реактор.

Мета таких дій - залякування світу. Адже всі воєнні амбіції путіна провалилися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країна яка вдається до ядерного шантажу всього світу має бути знищена, позбавлена ядерного статусу, та роздроблена на незалежні республіки! Бо такий шантаж буде робити постійно і регулярно для того щоб добитися для себе якихось преференцій.
Відповісти
Украiцi, як вам бiльш подобается?
Відповісти
Допишешся! Ой падло допишешся. Будеш на гілляці теліпатися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні